Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Лелята на убитата в Галиче 18-годишна Андрея и други

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgЛелята на убитата в Галиче 18-годишна Андрея и други
Коментари Харесай

Близки на убитата Андрея искат доживотен затвор за извършителя. Твърдят, че преди година почти убил бездомник

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Лелята на убитата в Галиче 18-годишна Андрея и други близки на момичето желаеха пожизнен затвор за причинителя на зверското действие. Припомняме, че съгласно данни на проверяващите, тя е била пребита, след което е прерязано гърлото й, а най-после е била изнасилена. За действието цялостни признания е направил Аксел Олеков, който е приключил единствено първи клас, от 10 години не е ходил на учебно заведение, има и престъпни прояви.

``
реклама

Лелята на Андрея се е върнала от чужбина. В нейния дом детето е живяло, до момента в който бащата е бил в чужбина, учила е в локалното учебно заведение. " Как може да се чувстваш, когато ти убият детето, което си отгледал. Той не умъртви един човек, той умъртви четири човешки живота. И желаят да го пуснат. Ами той ще излезе нарушител, още по-зрял, в силата си. Това не би трябвало да се разрешава. Тези дребни дечица, които минават, по какъв начин да живеят ", каза лелята Невена пред БТВ.

Братовчедът Асен, който е разкрил тялото, съобщи: " Потресени сме като споделят, че няма да лежи толкоз доста. Искаме доживотна присъда. Той не е дете, той е урод. Изрод умъртви дете. Миналата година той съвсем умъртви един скитник до смърт и не знам за какво е на независимост. Той е евентуален палач, като излезе на независимост ще убие още хора. Той няма съвест. Всички хора в селото се почитаме. Не съм подозирал, че нещо такова може да стане ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР